Behandling av personuppgifter GDPR

Mot bakgrund av GDPR och den nya dataskyddsförordningen som träder i kraft den 25 maj 2018 och som syftar till att stärka den enskildes integritet, vill vi upplysa er som kund/leverantör till oss, om hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vi använder personuppgifter för att skicka nyhetsbrev, informationsbrev, orderrelaterade dokument och för att kunna upprätthålla vår kund/leverantörsrelation.
Dina uppgifter sparas för angivna ändamål som nämns ovan så länge du fortsätter att vara kund/leverantör hos oss, samt ytterligare 36 månader för ovanstående syften där vi bedömer att du kan vara en potentiell kund hos oss. Du kan när som helst välja att få information vilka uppgifter vi har om dig, eller avregistrera dig, och i samband med det så upphör vi databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina uppgifter från vårt register.
Vi lagrar mailadresser, telefonnummer, adress, person/organisationsnummer och yrkesbefattning på ett tryggt och säkert sätt i vårt affärssystem.
Vi använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter mot förluster och skydda mot obehöriga personers tillgång. Vi granskar våra säkerhetspolicyer och rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade.
Om du inte vill ha utskick eller om du vill få dina uppgifter borttagna från oss, kan du när som helst skicka ett mail till oss på info@giapremix.se, så avregistrerar vi dig.
Personuppgiftsansvarig är GIA Premix AB org.nr: 556833-5300

GIA Premix AB
Kopparbergsvägen 37
772 30 Grängesberg
0240-594000

Behandling av personuppgifter GDPR